måndag 25 januari 2010

Skynda!

Igår köpte jag dessa skönheter på Hemtex för halva reapriset - så skynda iväg! :) Det jag har köpt på Hemtex har alltid haft fin kvalitet, så det är synd att de skadar varumärket och kundernas förtroende genom sina alltför täta rea-kampanjer. Inte för att jag inte gillar låga priser, men vem handlar där när det inte är rea... Jaja, det ska vi inte gå inte på mer. En skymt av den nya vita soffan från Ikea kan också anas.

Ha en fortsatt fin kväll!


Romantisk, beige kudde för 65 kr (ord.pris 249 kr)


Virkad grå pläd, 99 kr (ord.pris 399 kr)

2 kommentarer:

  1. Tja, inte skadar de mitt förtroende genom att ha rea... så länge produkterna håller bra kvalité.

    Vit soffa, snyggt :-) Men du vet att du både har barn & katt, va?

    SvaraRadera
  2. Jag tycker de har bar kvalitet, men de får svårt att få företaget att gå runt när de har rea hela tiden.. har hört att de varit nära rutinens brant ett par gånger sista åren.

    Soffan är snygg! Vi får se hur länge det funkar med det vita klädseln, haha... min praktiska tanke låg i att jag kan slänga in klädseln på 60 grader i vår tvättmaskin. Och när katten klöst sönder klädseln kostar en ny klädsel 695 kr. Dessutom gillar jag ju variation! :) På förra soffan kostade varje dyna 400 kr om en skulle bli förstörd och själva soffan (där katten oftast klöser) skulle man få klä om för typ 5000-10 000 kr.

    SvaraRadera