söndag 9 oktober 2011

Golvbyte


Under gamla laminatgolvet var det rena lapptäcket! Vi rev bort allt. Börja om från början, börja om på nytt...


Det gamla trägolvet gick tyvärr inte att rädda (tidigare ägare har flyttat trappan till övervåningen), annars hade vi gjort det.


Efter att ha målat Sophias golv vitt var det såklart svårt att inte fortsätta med de andra golven på övervåningen..! I sovrumen uppe är det vackra gamla trägolv, men i hallen låg ett inte lika fint laminatgolv föreställande björk. Så innan vi hann tänka efter för mycket (det vill säga hur mycket arbete det blir) rev vi ut det gamla golvet och köpte nytt plankgolv :) Förra helgen la vi in det och det doftar ljuvligt av riktigt trä! Men ni vet hur det är i en hall, så många trösklar och lister och dörrfoder... Ja, allt är i alla fall tillbaka nu med lite hjälp från en snickare och nu är det målarmästaren själv som är i farten igen. Kvistlack, grundfärg och så några strykningar till, seeeeen är ett golv till klart!

1 kommentar:

  1. Hejsan,
    ni lägger nytt golv- vilket roligt projekt! Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har även en golvtävling och badrumstävling som pågår just nu. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
    /Vendela

    SvaraRadera