tisdag 1 februari 2011

Rosa & röd inspiration





Bilder: Vi i villa och Styleroom.se

Jag älskar rosa och rött ihop och har gjort sen jag var liten. Tur att det är fler som tycker det är fint nu, för då var det fel. Kommer så väl ihåg när jag ville ha rosa strumpor till ett par röda byxor och mamma tyckte jag var helt tokig. Själv var jag supernöjd! :) Och jag var en ganska bestämd tjej när det gällde både kläder och mitt rum från början. Ränderna går visst aldrig ur..

2 kommentarer:

  1. Vilken fin blogg du har! Håller den öppen så jag kan läsa mer när jag kommer hem från jobbet ikväll :)
    Min mamma och har präntat in i huvudet på mig att "rosa och rött det skär sig" och "att det bara är fullgubbar som blandar blommigt och randigt, eller rutigt och prickigt" :)
    Jag syr mycket och har fått ett gammalt tygstycke från min pappa och det är ganska 70-tal med stora blommor som går ihop i varandra i rosa, rött och orange. Såååå fint!! Och det går emot det jag som barn lärt mig och därför sitter jag fortfarande 5 år senare och suger på vad jag ska sy av det. För det ska inte "slösas" på vad som helst utan det måste vara något riktigt speciellt.
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Hej Anna! Vad roligt att du gillar bloggen! :D Jag såg din kommentar först idag, därav mitt sena svar. Jag vet inte hur jag gör för att få meddelande om kommentarer jag får..måste ta reda på det! Nu ska jag titta på din blogg - hoppas du vill titta in här igen! :) Annelie

    SvaraRadera