fredag 18 november 2011

Sovrummet


Det är inte svartvita bilder, det är så här det ser ut i sovrummet nu! =)


Vi har satt in vit panel bakom sängen, vitt trätak och målat golvet vitt.


Den grå mattan är gammal och egentligen för liten, men får duga nu. Den skira och svallande linnesängkappan är en fin kontrast mot allt rakt, vitt och svart, men jag är ändå osäker på den...


Den här karmstolen har stått i vardagsrummet, men gjorde sig bättre i sovrummet nu och fick byta plats med en fåtölj.


Sänglamporna (Ikea) hade vi sedan tidigare.



Här är sovrummet! =) Nästan klart, lite piff som saknas och lampan som ger mig huvudbry. Det enklaste vore att beställa en sån där underbar Tine K lampa i vitt eller grått, men jag ska prova att klä om den vi har först (har lagt ned att måla skärmen). Och jag måste säga att jag är lite osäker på sängkappan. Den är jättefin i vitt linnetyg, men den skulle nog varit rak. Jag är ju inte så romantisk i stilen och föredrar "rakt och enkelt" som ni säkert vet vid det här laget. Vad tycker ni? Och det blev inte allt i vitt som jag först tänkte. När jag inte var nöjd med de vita sängkläderna jag hade tänkt, köpte jag de här gråvit-randiga istället och då fick de "styra". Å vips kom det även in lite mer svart i form av örngott och hör och häpna - en svart julstjärna! Det kanske är en "fas";) Men då är det ju lätt att ändra igen, till gamla vanliga helvita eller klassiska "Gant/Lexington-stilen som jag brukar ha.

Ha en underbar helg!

4 kommentarer:

  1. "Vågig" sängkappa eller en rak. Ja, det är ju såklart en smaksak. Du kan ju t ex tänka en "vinterkappa" och en "sommarkappa". Lite vågigt på sommaren och lite mer strikt, rakt på vintern. Jag är inte riktigt den romantiska stilen egentligen, även om jag kan tycka att det är snyggt hos någon annan. Men man kan ju som sagt variera stilen under året.

    Men jag tycker att allt du visar här på bloggen blir väldigt bra! Du är så genomtänkt i det du gör!
    Kram och ha en skön helg!

    SvaraRadera
  2. Vilken bra tanke - sommar eller vintertema. Jag måste köpa en rak kappa nu, det är mer min grej ändå. Tack för dina synpunkter, jag uppskattar det jättemycket!!! Ha en fortsatt fin helg! Kram

    SvaraRadera
  3. Jättefint sovrum ni har!Skulle också vilja ha ett helt vitt rum,men ibland måste man ge mig sig.jag får ju inte bestämma riktigt all thär hemma.Bara piffet då,hi,hi.Jag gillar faktiskt er matta,nog för att jag gillar grått.Kram & ha en fin start på veckan!

    SvaraRadera
  4. Tack Alexandra! Man måste ju kompromissa lite, även jag :) Men just det här svartvita gillar min man, däremot helvitt är inte alltd lika populärt. Kram till dig också!

    SvaraRadera