torsdag 21 april 2011

Glad Påsk!






Det blev lite mer påskpynt när jag hittade tuppen i skåpet och några fina påskägg. Det ena ägget ska Carl få imorgon. Ägget är dock inte fyllt med godis för det äter han inte än. Istället har vi lagt i en bil, en pixibok, ballonger och russin. Och så ska vi måla några påskbrev och åka till mor- och farföräldrar.

Han en fortsatt fin påsk alla!

3 kommentarer:

  1. Hoppas ni fick enmysig påsk!Vad duktigt av Carl att inte äta godis,tyvärr har vi inte lyckats så br ahär hemma.Har mycket godis kvar som kommer räcka någr ahelger till framöver.Kram!

    SvaraRadera
  2. Vilken strålade fin påsk vi hade! Jag körde också lightvarianten på dekorationen, men mitt ris fick gråa, tovade påskägg och några pärlhönsfjädrar. Band även ihop en krans av ris som min man liknade vid ett skatbo... Hade en gång en likadan tupp som din, men med grå prickar;-) Min mor tyckte absolut att lilleman skulle få ha gula fjädrar i hatten när vi gick påskparaden, men det skar sig mot den övriga outfiten så jag löste det som så att han fick hålla i en björkkvist med gula fjädrar en stund, hihi. Kram

    SvaraRadera
  3. Påsken var jättefin och rolig. Carl var en väldigt stilig påskgubbe med hatt och röda byxor :)
    Vad fint det låter med din påskdekaoration Diane, måste kolla om du lagt några bilder på din blogg :) Det är skönt att höra att det finns fler som jag.. hahaha. Har så svårt för fula saker när de inte behöver vara fula - som så många leksaker t ex.
    Ha en fin valborg båda! Kram!

    SvaraRadera