torsdag 30 juni 2011

Ögongodis







Jag har börjat leta efter tapet till Sophias rum och hittar så mycket fint, kolla här t ex. Det är Mr Perswall som har en fototapetkatalog för barn. Riktigt ögongodis!

7 kommentarer:

  1. så snygga tapeter!!sen lär de kosta en del också.Lycka till med tapetletande.Det är kul när man sätter igång,men det finns ju såå otroligt mycket fina tapeter.Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja, tyvärr tror jag de flesta av dessa är ganska dyra. Och nu ligger jag såklart och inreder rummet när jag ska sova ;) Kram!

    SvaraRadera
  3. Dyra men väldigt fina, jag har också sneglat på Mr. Persvall. Hemma hos oss blir det nog Kaspar från Sandbergs.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Gissa vilken tapet Carl har - just det, Kapsar :) Är fortfarande lika nöjd med den som när vi satte upp den. Så himla fin!
    Vet ni om ni får en pojk eller flicka?

    SvaraRadera
  5. Ja den är verkligen fin, vilken färg har Carl på sin tapet? Måste nog åka och hälsa på dig i sommar och kika på tapeten (och resten av ert fina hus) om jag får. :)

    Vi har inte kollat upp om det är en pojke eller flicka. Just nu har jag fått för mig att det är en pojke. Varför vet jag inte, det bara känns så... Hinner säkert ändra sig flera gånger om! :)

    SvaraRadera
  6. Vi har den ljusblå. Den fanns i grönt och ljusrosa samt den ljusblå när vi valde. Den borde finnas i rött också tycker jag :) Självklart ska du/ni hälsa på - det vore jätteroligt! Jag är ju himla flexibel nu när jag är ledig hela tiden :)
    Vi har inte tagit reda på kön någon av gångerna. Det är roligt att spekulera om det är en pojke eller flicka tycker jag! Inte alla som gillar det, men jag älskar det! Det är sååå spännande!
    Hör bara av dig när det passar att hälsa på - ni är så välkomna! Kram kram

    SvaraRadera
  7. Snygga barnrum!
    Fin ögongodis!

    kram CC

    SvaraRadera