onsdag 19 maj 2010

Bänka sig!


Och målningen fortsätter :) Har målat den här bänken (glömde "före-bilden) som var vit innan. Håller på för fullt med mina måleriprojekt och nu är det Grythyttanmöblerna. Varje del kräver 3 till 4 strykningar... puh! Men jag jobbar på och igår morse gjorde jag en strykning innan jobbet och en på kvällen - nu ska de snart vara klara!

4 kommentarer:

  1. Snyggt! Men hur tidigt är du uppe egentligen?! Blir Grythyttanmöblerna också svarta? Jag är lite sugen på att måla om mina...

    SvaraRadera
  2. Det är kul att måla när man får den där lusten.Jag blir alltid så otålig och vill få allt klart på en gång.Det är jobbigt att vänta & måla flera gånger,men,men fint blir det i slutändan.

    SvaraRadera
  3. Hm... ja det kan vara prövande för tålamodet emellanåt, men jag har mycket rutin på området så det går bra, haha! ;)
    Grythyttanmöblerna blir vita - de står en bit från huset "ute i det gröna" på betongplattor. Den vita färgen anknyter till den vita fasaden tycker jag. På altanen och balkongen har vi teakmöbler som istället bryter mot den vita fasaden. Jag kan visa bilder sen :)
    Kram på Er!

    SvaraRadera
  4. Jag beundrar din tålmodighet. Men när jag ser resultatet blir även jag sugen på att hitta något att måla! Kram Sandra

    SvaraRadera